ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЛУКОЙЛ Клуб

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЛУКОЙЛ-КЛУБ!

Представяме ви новата клубна карта «ЛУКОЙЛ КЛУБ», в сила от 15 февруари 2017 г.

  • Специални условия за покупки на всички видове горива на бензиностанции ЛУКОЙЛ.

  • Промоции на стоките, обект на продажба в минимаркет ЛУКОЙЛ.

  • Възможност за автоматично участие във всички текущи и пред стоящи промоции на ЛУКОЙЛ.

Поискайте своята карта ЛУКОЙЛ КЛУБ на всеки от обектите на веригата ЛУКОЙЛ!

Картата „ЛУКОЙЛ КЛУБ" се активира само след извършена регистрация на сайта на програмата club.lukoil.bg, на безплатния Телефон на клиента 080020220 или на бензиностанциите от веригата ЛУКОЙЛ.

Картата „ЛУКОЙЛ клуб” е валидна както при плащане в брой, така и при разплащане с банкови карти. При едновременно ползване на карта за безкасово разплащане и клубна карта, предоставете и двете карти едновременно на касиера.

Вижте и нашите предложения за Ко-брандирани карти, с които също получавате отстъпки.

 

 

  • При закупуване на горива и/или стоки от бензиностанции ЛУКОЙЛ предоставете картата си „ЛУКОЙЛ клуб" на касиера на обекта, преди да платите закупените горива и/или стоки.

  •  Карта, използвана на даден обект, не е активна в продължение на 12 часа на същата бензиностанция. Ако се налага да заредите в този период, можете да го направите на всяка друга бензиностанция от веригата ЛУКОЙЛ в цялата страна.

  •  При загубена/открадната карта клиентът следва да заяви блокирането ѝ на Телефона на клиента 0800 20 220.

„ЛУКОЙЛ България” ЕООД едностранно определя условията за ползването на карти „ЛУКОЙЛ клуб“, включително, но не само, прекратява действието на картите, определя и изменя размера на отстъпките при покупки, премахва отстъпките или ги заменя с друга система за премиране, включва картите в последващи промоции, определя допълнителни ползи или бонуси от ползването на картите и т.н. Условията за ползване на карта „ЛУКОЙЛ клуб” са публикувани на интернет сайт club.lukoil.bg.

Всички последващи томболи, промоции и специални предложения на Организатора ще се отнасят за картите „ЛУКОЙЛ клуб". Клиенти със стари карти за отстъпка при плащане в брой, издадени от ЛУКОЙЛ, които биха искали да участват в тези дейности на ЛУКОЙЛ, трябва да получат нова карта «ЛУКОЙЛ КЛУБ» и да извършат процедурата по регистрация на новата карта.