ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЛУКОЙЛ Клуб

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЛУКОЙЛ-КЛУБ!

Представяме ви обновената клубна програма «ЛУКОЙЛ КЛУБ», в сила от 1 януари 2019 г.

ЗАРЕЖДАШ ПОВЕЧЕ - ПЕЧЕЛИШ ПОВЕЧЕ!

 

 

 

Включи се в обновената програма на "ЛУКОЙЛ КЛУБ", в която при покупка на горива, освен отстъпка, получаваш и бонус-точки!

Използвай натрупаните бонус-точки за покупка на горива и стоки в минимаркетите на бензиностанции ЛУКОЙЛ до последния миг на годината!

 

Начислените бонус-точки са валидни до 23:59 ч. на 31 декември 2019 г.

 А в периода от 01.01.2019г. до 31.03.2019 г. с всяко свое зареждане на гориво участваш и в ежемесечна томбола, в която можеш да спечелиш от 200 до 3000 бонус-точки!

Картата „ЛУКОЙЛ КЛУБ" се активира само след извършена регистрация на сайта на програмата club.lukoil.bg, на безплатния Телефон на клиента 080020220 или на бензиностанциите от веригата ЛУКОЙЛ.

 

Виж официалните правила и всички условия на програмата на club.lukoil.bg

Виж печелившите в раздел "Промоции"

 

 

 

 

Картата „ЛУКОЙЛ клуб” е валидна както при плащане в брой, така и при разплащане с банкови карти. При едновременно ползване на карта за безкасово разплащане и клубна карта, предоставете и двете карти едновременно на касиера.

Вижте и нашите предложения за Ко-брандирани карти, с които също получавате отстъпки.

 

 

  • При закупуване на горива и/или стоки от бензиностанции ЛУКОЙЛ предоставете картата си „ЛУКОЙЛ клуб" на касиера на обекта, преди да платите закупените горива и/или стоки.

  •  Карта, използвана на даден обект, не е активна в продължение на 12 часа на същата бензиностанция. Ако се налага да заредите в този период, можете да го направите на всяка друга бензиностанция от веригата ЛУКОЙЛ в цялата страна.

  •  При загубена/открадната карта клиентът следва да заяви блокирането ѝ на Телефона на клиента 0800 20 220.

„ЛУКОЙЛ България” ЕООД едностранно определя условията за ползването на карти „ЛУКОЙЛ клуб“, включително, но не само, прекратява действието на картите, определя и изменя размера на отстъпките при покупки, премахва отстъпките или ги заменя с друга система за премиране, включва картите в последващи промоции, определя допълнителни ползи или бонуси от ползването на картите и т.н. Условията за ползване на карта „ЛУКОЙЛ клуб” са публикувани на интернет сайт club.lukoil.bg.

Всички последващи томболи, промоции и специални предложения на Организатора ще се отнасят за картите „ЛУКОЙЛ клуб". Клиенти със стари карти за отстъпка при плащане в брой, издадени от ЛУКОЙЛ, които биха искали да участват в тези дейности на ЛУКОЙЛ, трябва да получат нова карта «ЛУКОЙЛ КЛУБ» и да извършат процедурата по регистрация на новата карта.